Ποιοί είμαστε

Το 1955 με την ίδρυση της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών ο Απόστολος Μαγιόπουλος μετέφερε το κατάστημα που διατηρούσε στον Πειραιά. Ο υιός του Στέφανος Μαγιόπουλος το 1964 ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης .

Το 1992 συνεργάστηκε με τον Γεώργιο Δαύρη και ιδρύθηκε η εταιρεία ΔΑΜΑ.Το 1998 έφεραν τις πρώτες πατάτες Κύπρου στην Ελλάδα και έστρεψαν την προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή σε ένα ποιοτικό προϊόν που κατέκτησε την αγορά μέχρι και σήμερα.

Το 2002 δημιουργήθηκε το πρώτο συσκευαστήριο για να μπορεί να τροφοδοτεί τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Το 2007 μεταφέρθηκαν στο ιδιόκτητο συσκευαστήριο στην Κερατέα όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα.

poioi-eimaste-min

Το 2010 σε συνεργασία με την ΕΑΣ Νάξου έφεραν τις πατάτες Νάξου στην ελληνική αγορά με μεγάλη επιτυχία.

Η αποκλειστική συνεργασία με τον Δημόσιο Οργανισμό εμπορίας πατατών Κύπρου (Σ.Ε.Π.Κ.) και η πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των φρούτων και λαχανικών αποτέλεσε έναν σημαντικό παράγοντα εκκίνησης επίτευξης των στόχων για μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.

Το 2019 η 3η γενιά εκσυγχρόνισε το συσκευαστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να συνεχίσει να προσφέρει πάντα την μεγαλύτερη και καλύτερη ποιότητα στους πελάτες της.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα του Συμβουλίου Εμπορίας Κυπριακών Πατατών

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων EN ISO 22000:2018 , GLOBALG.A.P. & AGROCERT

Ιδιόκτητος στόλος φορτηγών για την διακίνηση των προϊόντων μας