Παραγωγή & Συσκευασία

ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ

dama-paragogi

Το συσκευαστήριο της εταιρείας βρίσκεται στο Βιομηχανικό Πάρκο της Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής, σε μία έκταση 3 στρεμμάτων με σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις των 4.000 m2 που στεγάζουν τα γραφεία της Διεύθυνσης και της παραγωγής.

Έξι θάλαμοι ελεγχόμενων συνθηκών συντήρησης, συνολικής χωρητικότητας 12.000m3 παρακολουθούνται και ρυθμίζονται σε συνεχή βάση.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Στο διαλογητήριο της εταιρείας υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες ράμπες για την φόρτωση και εκφόρτωση των φορτηγών ψυγείων στη πρόσθια πλευρά των εγκαταστάσεων, ώστε να γίνονται εύκολα και γρήγορα οι παραλαβές καθώς και οι αποστολές των εμπορευμάτων, χωρίς να εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του συσκευαστηρίου.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΑΜΑ μεριμνά για την απρόσκοπτη λειτουργία των γραμμών διαλογής και συσκευασίας και τη σωστή συντήρηση των παραγωγικών μηχανών που διαθέτουμε.

dialogi-paragogi-min

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

paragogi-paragogi-min

Δύο υπερσύγχρονες μηχανές NEWTEC για συσκευασία από 1-30 kg με 12 κανάλια και μία με 9 κανάλια ζυγιστικής, μια υπερσύγχρονη μηχανή NEWTEC 15κάναλη με σύστημα προζύγισης για πλυμένα προϊόντα.

Μία μηχανή SORMA για χάρτινη συσκευασία καθώς και συσκευασία σε δίχτυ girsack- vertbag, τρείς τράπεζες διαλογής, μία μηχανή BELCA για συσκευασία flowpack, μία μηχανή ELIXA PLUS XR καθώς και μια ELIXA MEGA για συσκευασία σε stretch film και μια μηχανή JASA 350 για συσκευασία τύπου vertbag εγγυώνται την κάλυψη οποιασδήποτε επιθυμίας συσκευασίας των πελατών μας.

NEWTEC

newtec-1-min

Υπερσύγχρονες μηχανές για συσκευασία δίχτυ, με 12κάναλη ζυγιστική και με 9κάναλη ζυγιστική και μηχανή συσκευασίας για συσκευασία flowpack της εταιρείας NEWTEC.

SORMA GROUP

SBU-134

Μηχανή συσκευασίας SBU 134 για την συσκευασία φρούτων και λαχανικών σε δίχτυ girsack- vertbag - με επιλογή βάρους από 0,5Kg έως 5Kg.

FABBRI GROUP

elixa-min

Μηχανές συσκευασίας για συσκευασία stretch film ELIXA MEGA & ELIXA PLUS XR της εταιρείας FABBRI GROUP.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ

trapezes-dialogis-min

Τράπεζες διαλογής της εταιρείας NEWTEC.

FRIGOPAK BF 100H FLOWPACK

BF100H

Οριζόντια μηχανή συσκευασίας για συσκευασία flowpack ή φίλμ, κατάλληλη για συσκευασία σακούλα ή φίλμ. Υπάρχει η δυνατότητα συσκευασίας και 1 προϊόντος σε φίλμ.

FRIGOPAK JASA 350

JASA350

Κάθετη μηχανή για συσκευασία σε σακούλα κατάλληλη και για ευαίσθητα προϊόντα. Δυνατότητα συσκευασίας επεξεργασμένων και μή αγροτικών προϊόντων.